Tore Husebys FRILANSERI

Tore Husebys FRILANSERI
Litt om alt...

lørdag 7. mars 2020

I smittehysteriets tidsalder... Rumpesmitte!

Corona er ikke bare et spansk øl, men også nå et globalt hysteri igangsatt av aviser og andre medier som ikke mestrer kunsten forholdstall. Siden dette ser så gøy ut vil jeg gjerne yte mitt bidrag til kaoset, men med et langt dystrere scenario enn noe host i armkroken kan frambringe: 

Rumpesmitte! 
Verden rundt finner man dem. Smittekildene. I alle land, i alle bygninger, i badstuer, på hotellrom. hos tannlegen og til og med hos din egen fastlege: Sittemøbler!

Alle sittemøbler er konstruert slik at når man setter seg i dem, er analåpningen farlig nær, ja hos tynnrumpede faktisk helt inntil, tekstilbekledningen på setet. 
Setet ja, det er det denne delen av sittemøblene heter - faktisk akkurat det samme ordet som kroppsdelen vi så inderlig gjerne lar dumpe ned på denne overflaten som etter at tusen rumper har sittet der før deg, MÅ være befengt med samtlige av de bakterier og smittestoffer som en endetarm kan være full av.

Du tror kanskje at kroppstekstilene dine, altså klærne dine, beskytter mot smitten?

Åneidu!  For bakterier,virus og andre ørsmå skumle saker  er trusa og buksa di omtrent som en skreinot er for en sardin - intet hinder!  ALT går i gjennom, så lett som en rakett.

Og smittesprederen er disse sittemøblene verden er full av. Den generelle lengselen stående mennesker har til å sette seg nedpå, forårsaker et antall døde vi ikke aner omfanget av!

Husk, det er bare mistenkelige dødsfall som etterforskes.  Såkalte naturlige dødsfall sjekkes ikke. Din filletantes fatale hjerteattakk, kan ha startet med latskap på en sydhavsøy, der din, muligens kjære, filletante plasserer sitt sitteapparat ( som også er et bæsjeapparat, glem ikke det!) ned på en solstol der en belgier med tarmbåret smittsom sykdom  har hvilt seg dagen i forveien.

Man vet aldri!

Derfor er mitt råd: Sky stoler, stå alltid oppreist og skal du absolutt ligge, ligg på siden slik at ingen kroppsåpninger kommer unødig i kontakt med underlaget. Da er du sikker på at ikke uhumskheter finner veien inn i ditt til nå rene og ubesudlede legeme. 

Husk, man kan aldri aldri aldri, være forsiktig nok!

Og skulle du etter dette rynke på nesen hver gang du ser et møbelsete, så har min informasjonskampanje båret frukter. 
Husk at alt som lukter dritt, er dritt!
Lykke til med resten av livet, enten det blir langt eller kort!

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar