Tore Husebys FRILANSERI

Tore Husebys FRILANSERI
Litt om alt...

lørdag 21. september 2013

En blond ku.

Vi har alle våre fordommer. Enkelte episoder kan trigge dem. Her er min: 

Det er lørdag det er kveld og det er Lindmo på NRK.  Dette akademiske skandinaviske berget av et kvinnemenneske intervjuer alt fra småbarn til  berømtheter med den samme selvfølgelige bravur: "Her er jeg og du som skal dele oss med fjernsynspublikumet. Å si fjernsynspublikumet er et gammeldags ord som Lindmo liker. Hun er egentlig totning men har gjort mye for å skjule dette.

Når hun  for en gangs skyld intervjuer en totning advarer hun derfor oss som ser å at her kan hun fort komme til å snakke heimføding - noe vi bare må leve med og tilgi.

Store skandinaviske bondekuer har underlig nok alltid høyhælte sko. Kanskje det siste  denne menneskearten trenger - de er allerede  mer enn høye nok.
De er også mer enn brede nok og sterke nok.

De er egentlig store brutale menn pakket inn i langt blondt hår, skjørt og bare bein,høye hæler og akademiske snirklete vendinger og fiffige intervjuvinklinger. Lårene deres er som grantømmer og hendene som spadeblad.

Menn som passer skandinaviske blonde kuer på nærmere nitti kilo, godt over 1,8 meter høye, er det få av. De finnes kun i skandinavia og lider alle av de samme mangler - de tenner ikke akademiske vandrende kvinnefjell.

Mer usexy blir det vel egentlig ikke .

Å næme seg dette berget av et kvinnemenneske i virkeligheten må føles som å være en liten gutt på fem år som får deg tildelt en plass på fanget til mor. Selv om man er femtiseks og veier drøye 115 kilo. Men ti cm lavere enn blondinekyret.

Det er skremmende med så mye kvinnelighet, så mange kilo og høydemeter med dame. Selv den tøffeste mann ender opp som en skranglete taper med bare en ting i hodet; Kan ikke dette digre feminabeistet la meg være i fred!

Det kan de aldri disse skandinaviske bergene. . En eneste replikk nagler din latterlige idioti til offentlig skam og spe, og de sitter igjen med  sierssmilet på lur i munnviken som forteller at samme hvor smart du måtte være, så kommer det aldri i nærheten av min briljante intelligens - bygget på mange bøker og deleksamener du  (som mann) ikke engang forstår betydningen av.

Er det rart mange norske menn finner seg ørsmå kjøpekjerringer i Asia?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar