Tore Husebys FRILANSERI

Tore Husebys FRILANSERI
Litt om alt...

tirsdag 12. januar 2016

Politisk Korrekt?

PK.
Det er visst noe som heter politisk korrekthet.  Et fenomen som det er mye av i Sverige, og litt mindre i Norge. Men det finnes visst i alle land – også Tyskland, som i fjor tok i mot over en million flyktninger. Hva det egentlig er er visst litt uklart, men det later til å gå ut på det samme som i all politikk: Å skjule sannheten, for å oppnå et definert mål.
Dette har medført at når ekte drittsekker oppfører seg som ekte drittsekker så skal dette dempes ned i offentligheten hvis drittsekkene skulle være flyktninger eller innvandrere fra land vi forøvrig aldri sammenlikner oss med.
På rekordtid har enkelte av disse drittfolka skapt redsel og utrygghet for moderne vestlige kvinner, som tar det for gitt at de har rett til å være i fred for maskulin uønska oppmerksomhet. Både i Stockholm, Køln og andre steder viser det seg at både politi og politikere dekker over arabiske og andre flyktninger som kommer fra land med kvinneholdninger vi bare har på museum og i et og annet fundamentalistisk kristenmiljø. De plukker på damer de ikke kjenner i et organisert system som gjør at kvinner risikerer å få fremmede fingre både i og på seg ute på gata på høylys dag – uten å kunne forsvare seg.
La det være klart at arabiske og andre mannfolk fra strenge samfunn, som får et seksuelt frilynt kultursjokk ved å komme hit , får ta seg kraftig sammen og lære vestlig respekt for kvinner. 
La også politi og politkere bruke lovverk, kontroll og straffereaksjoner som er såpass avskrekkende at vi faktisk viser i praksis at vesten respekterer at kvinner har rett til å være i fred, rett til å kle som de vil og rett til å oppholde seg hvor de vil, når de vil.  Kvinners rett til å være i fred i det offentlige rom er en kamp som har kosta tusenvis av mennesker mange tiårs politisk kamp . Det er ingen grunn til at en bunke kåte unge mannfolk skal få lov til å ødelegge den kampen. Men der ER faktisk mange grunner til at disse mannfolkene blir tvunget til å lære seg litt PK: Hva som regnes som politisk korrekt oppførsel i et sekulært samfunn der kvinner og menn har den samme rett til å leve, puste og virke. 
Her kan alle vi mannfolk gjøre felles sak med kvinnene: Forsvar dem i tale, skrift og i handling der drittsekker forekommer. Og dette gjelder alle kvinner- hvite som ikkehvite, med eller uten skaut, unge som gamle.  Og skulle jeg bli anmeldt for rasisme fordi jeg har klappa til en drittsekk som ikek kan la kvinner være i fred, så lever jeg i grunnen greit med det.
Selv om det kanskje ikke er særlig politisk korrekt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar